Als dromen doelen worden!

12 April 2018, Mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel werd werkelijkheid.

Geheel voorbereid en met de twee handelsnamen werden The Fashion Broker en WE R REBLZ ingeschreven als een ‘eenmanszaak’. Zo kon ik gebruik maken van alle starters voordelen. Een BV. was bovendien pas gunstig bij een winst van €100.000, dus de keuze was voor mij makkelijk.

Alleen de uitleg bij inschrijving met betrekking tot juiste coderingen voor de belastingdienst, die aangeven waar je bedrijf voorstaat, duurde al twee uur.  Een tip voor alle ondernemers: Alle omschrijvingen moeten in het Nederlands omschreven worden en een ® logo mocht niet op de officiële documentatie.

Mijn de inschrijving begon het ondernemersavontuur. The Fashion Broker was immers alleen nog maar een droom en hoe kon ik dit vertalen naar een bedrijf waarvan ik uiteindelijk mijn vaste lasten kon betalen. Mijn eerste oriëntatiefases met betrekking tot mijn ondernemingsplannen waren gepresenteerd, goedgekeurd en afgerond. De aankomende 6 maanden stonden dan ook in het teken om de plannen af te schrijven, mijn bedrijven op te zetten, zichtbaarheid te creëren en omzet te generen.

The Fashion Broker en WE R REBLZ staan ingeschreven onder KvK nummer 71405690.

Mijn dromen worden doelen.

Tamara van den Heuvel.

Heb jij vragen met betrekking tot jouw dromen en doelen? Mail mij gerust op tamara@thefashionbroker.com en ik maak graag tijd om alles te bespreken!

©TheFashionBroker & ©Nouveaublvck