The Fashion Broker https://thefashionbroker.com/ Voor een stabiel fundament met een lange termijnstrategie Mon, 28 Mar 2022 14:29:40 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://thefashionbroker.com/wp-content/uploads/2014/03/cropped-zwart-e1534953055891-2-32x32.png The Fashion Broker https://thefashionbroker.com/ 32 32 Coaching Traject https://thefashionbroker.com/coaching-traject-thefashionbroker/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=coaching-traject-thefashionbroker Wed, 15 Sep 2021 10:30:45 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=1204 Stel jij jezelf de volgende vragen? Hoe word ik zelfverzekerder tijdens verkoopgesprekken? Heb ik wel de juiste pitch? Hoe kom ik aan goede lange termijn...

Read More

Het bericht Coaching Traject verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Stel jij jezelf de volgende vragen?
Hoe word ik zelfverzekerder tijdens verkoopgesprekken? Heb ik wel de juiste pitch? Hoe kom ik aan goede lange termijn klanten? En hoe word ik (weer) die leuke actieve ondernemer met de juiste mindset?

Dan zijn onze trainingen, masterclasses en 1 op1 coaching trajecten wellicht iets voor je!

Je wordt gecoacht op een warme-directe wijze. We coachen vanuit reflectie en geven direct handvatten om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken. Je gaat je kern nog beter leren kennen. Je gaat beter leren kiezen. Je gaat bewuster worden van je overtuigingen, talenten, patronen en valkuilen.

Daardoor ga jij inzetten wat er voor jou werkt. Je gaat overtuigingen leren kiezen die specifiek voor jou helpend zijn. Je zult minder last gaan hebben van omstandigheden en anderen. Je zult meer invloed gaan ervaren op hoe jij je voelt, op hoe jouw leven verloopt. En je gaat makkelijker om met alles waar je geen invloed op hebt. Het toepassen van de nieuwe methoden zorgen

1 op 1 coaching is het meest effectief als je alle tools kent en snapt. Daarom start je altijd eerst met een training, workshop en/of Masterclass: Sales & Acquisitie of Ondernemen.

Er is een enorm grote vraag naar 1op1 trajecten. De meest effectieve manier is eerst om een workshop of masterclass bij te wonen. Vanuit hier ontstaan actiepunten en hulpvragen. Deze kun je direct na het volgen van zojuist genoemde aanpakken. Na een week is het fijn om een 1:1 coaching traject in te plannen zodat je effectief kan doorpakken.

Je kunt ervoor kiezen om deze alleen of in groepsverband te volgen. Vaak komen er interessante vraagstukken aan bod.

Zodra je een training of Masterclass gevolgd hebt, kom je met voorrang binnen voor een eventueel vervolgtraject 1op1. Dan heb je alsnog de mogelijkheid om diep in te gaan op jouw specifieke situatie en uitdagingen.

Wil je echt alleen 1 op 1? Vermeld dan kort bij je aanmelding wat over jouw situatie en een motivatie waarom je graag 1op1 (dus met een 1op1 Masterclass) wil starten.

Welke vormen bieden wij aan:

Coaching op Maat
In dit traject van persoonlijke coaching gaan we samen voor een volgend level van ontwikkeling en zelfkennis. Door praktisch jouw situaties te bespreken, maak je snel progressie. Je zal zien dat je instaat bent actief te kunnen ondernemen en te kunnen verkopen. Met een nieuwe mindset.

1 op 1 Masterclass
De hele Masterclass voor jou alleen. Je leert hoe je meer aan je bedrijf succesvoller maakt in alle opzichten. Je zal jezelf nieuwe manieren aanleren en dit blijvend gebruiken.

Vip traject
Dit is écht next level. Leef deze materie moeiteloos. Voel het volledige vertrouwen dat wat er ook op je pad komt, jij kan het aan. Boek het VIP Traject en word Master In Sales en/of ondernemen.

De verschillende Vormen van coaching die wij aanbieden:
– Digitaal via Ms Team (o.a. voor rijksoverheden)
– Digitaal via Zoom
– Digitaal via Skype
– Face2face
– Wandel coaching
– Telefonisch

Mocht je meer informatie ontvangen m.b.t. door alle coaching trajecten? Mail of bel ons!

Het bericht Coaching Traject verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Interim https://thefashionbroker.com/interim/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=interim Wed, 17 Oct 2018 09:48:11 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=742 Als er behoefte is aan tijdelijke vervanging of overbrugging biedt The Fashion Broker interim-diensten aan om de posities in de tussentijd te dekken. Denk bijvoorbeeld...

Read More

Het bericht Interim verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Als er behoefte is aan tijdelijke vervanging of overbrugging biedt The Fashion Broker interim-diensten aan om de posities in de tussentijd te dekken. Denk bijvoorbeeld aan een sterke groei zodat er nieuwe activiteiten en markten moeten worden opgestart, integreren van acquisities, onvoorziene management hervormingen. Maar ook bij een plotselinge krimp: verlies van grote orders of klanten, tegenvallende projecten. Liquiditeitskrapte, kostenstijgingen, prijsdalingen, margedruk. Zijn van grote invloed.

We hebben een frisse kijk op het creëren en leveren van de vereiste bedrijfs- en merkresultaten door interim-management.

De voordelen van Interim-management zijn:

 • Per direct inzetbaar, uitermate flexibel en een kort opzegtermijn
 • Kan noodzakelijke maatregelen doorvoeren
 • Kan verstoorde verhoudingen doorbreken
 • Kan bedrijfsblindheid doorbreken
 • Digitalisatie, implementeren van nieuwe technieken waardoor onder andere tijdwinst ontstaat en overzicht wordt gecreëerdOvertuigd?

Overtuigd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het bericht Interim verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Bedrijfsadvies https://thefashionbroker.com/bedrijfsadvies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bedrijfsadvies Wed, 17 Oct 2018 09:50:05 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=746 Ieder bedrijf heeft andere wensen, zorgen en ambities. Onze business consulting services zijn gericht op strategie, marketing, organisatie, operations, HR-management. Samen ondernemen is leuker dan...

Read More

Het bericht Bedrijfsadvies verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Ieder bedrijf heeft andere wensen, zorgen en ambities. Onze business consulting services zijn gericht op strategie, marketing, organisatie, operations, HR-management. Samen ondernemen is leuker dan alleen en vooral het leidt tot een beter bedrijfsresultaat. U mag naast een algehele expertise op het gebied van Fashion & Lifestyle een ondernemersgeest verwachten die met u meedenkt, overdenkt en de juiste oplossingen weet toe te passen. Wij brengen u wellicht op ideeën en of een plan van aanpak waar u misschien nooit aan had gedacht.

The Fashion Broker werkt met diverse bedrijfsmodellen.

Bent u nieuwsgierig of overtuigd? Zet ons aan het werk!

 

Het bericht Bedrijfsadvies verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Merkadvies https://thefashionbroker.com/merkadvies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=merkadvies Wed, 17 Oct 2018 09:51:23 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=748 Onze merkadviesdiensten richten zich op merkstrategie, merkidentiteit, re branding en merkinnovatie. Waarom doe je wat je doet, hoe doe je dat, welke waarde voeg je...

Read More

Het bericht Merkadvies verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Onze merkadviesdiensten richten zich op merkstrategie, merkidentiteit, re branding en merkinnovatie.

Waarom doe je wat je doet, hoe doe je dat, welke waarde voeg je toe en wat betekent je voor je doelgroep?

We gaan op zoek naar authenticiteit, onderscheidend vermogen en relevantie.

Een merkstrategie geeft houvast en sturing aan al je merkuitlatingen. Het vormt een leidraad in alle keuzes die je maakt en kanalen die je Inzet. Of het nu gaat om productieverpakkingen, advertenties, landingspagina’s en of video’s. Van strategie tot campagne.

Merk identiteit geeft weer wie je als organisatie bent. Sterke merken hebben heen of meerdere unieke redenen voor je klanten om voor het merk te kiezen. Als je dit aan jouw klanten communiceert spreken wij van Merkbeloften. Merkbeloften zijn dus heel belangrijk voor jouw merk DNA. Waarom doe je wat je doet= missie/ bestaansrecht. Hoe doe je wat je doet= Business Canvas model. En vooral wat je doet=portfolio/ product of dienstbeschrijving.

Re branding is de ontwikkeling van een nieuwe naam, term, logo of vormgeving of een combinatie voor een bestaande merknaam met als doel een ander of nieuw imago te verwerven ten aanzien van de aandeelhouders, klanten en het publiek. Van design tot packaging en van online platform tot communicatie. Je hebt 1 kans om een verpletterende indruk te maken.

Bij merkinnovatie helpen wij bedrijven bij het generen van nieuwe ideeën, het testen van concepten en het vaststellen van strategie om de ‘innovatie’ in de markt te zetten. Als je als merk niet vernieuwd is de kans groot dat je uit het gezichtsveld van de klant verdwijnt. Hoe kom je tot nieuwe producten die het merk versterken en inspelen op de behoefte van de markt?

Het merk fundament wordt vastgelegd in een merkpaspoort. Een overzichtelijk document waarin wordt vastgelegd hoe het merk ‘vorm en kleur krijgt. Dit merkpaspoort wordt op maat gemaakt. In samenspraak kunnen hierin de volgende onderdelen worden benoemd:

 • Identiteit
 • Propositie
 • Missie
 • Visie
 • (Kern) Waarden
 • Tone of voice van alle communicatie
 • Corporate Story
 • Huisstijl
 • Positionering

Spreekt al het bovenstaande jou aan? En wil  je ook graag een Merkpaspoort? Maak een afspraak!

Het bericht Merkadvies verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
(Leer) Producties https://thefashionbroker.com/leer-producties/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=leer-producties Wed, 17 Oct 2018 09:49:24 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=744 Altijd al een eigen (leer) productie willen starten? Wij doen dit al meerdere jaren en kennen de landen, de culturen, de gewoonten, de markt, de...

Read More

Het bericht (Leer) Producties verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Altijd al een eigen (leer) productie willen starten? Wij doen dit al meerdere jaren en kennen de landen, de culturen, de gewoonten, de markt, de manier van zaken doen en wij spreken de taal. Wij werken voor het middensegment en daarboven. Goede kwaliteit en vooral maatschappelijk verantwoord produceren staan voorop. Transparantie met betrekking tot de productiebedrijven zodat deze ten alle tijden bezocht kunnen worden, de fabrieken beschikken over de juiste papieren, geven hun werknemers leefbare lonen en produceren zo milieuvriendelijk mogelijk.

Ook hebben wij veel ervaringen in het produceren van efficiënte aantallen, per stijl per kleur. Wij organiseren en begeleiden het totale productieproces, geven advies en kunnen eventueel helpen bij de ontwikkeling en styling. Van modelschets, naar patroon. Van order tot en met het eindproduct.

Soms hanteren wij minima. Deze aantallen kunnen per artikel verschillen. De prijzen kunnen pas definitief gegeven worden zodra wij weten welke kwaliteit, model, en aantal stuks worden aangevraagd. Als er gebruikt wordt gemaakt van bijvoorbeeld fournituren en eventuele accessoires; knopen, ritsen, logo, gespen, printen en of borduur kan dit invloed hebben op de kostprijzen. De kostprijzen kunnen door mogelijke aanpassingen en alternatieven worden beïnvloed.

De Productie tijdlijn:

 1. Het model
 2. Het uitzoeken van het juiste, leer of garen
 3. Het uitzoeken van de valling, zwaarte of draageigenschappen
 4. Details bepalen
 5. Model wordt uitgemonsterd of gesampled
 6. Order wordt geverfd, gefinisht en gecontroleerd
 7. Productieproces wordt na goedkeuring op gestart
 8. Na controle, inpakken en transport
 9. Begeleiding van betalingen en alle bijkomende invoer administratie

Ziet u in ons een geschikte productiepartner? Vraag naar alle mogelijkheden.

 

Het bericht (Leer) Producties verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Recruitment https://thefashionbroker.com/recruitment/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=recruitment Wed, 17 Oct 2018 09:52:22 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=750 Recruitment is een proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaat, Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf de juiste mensen...

Read More

Het bericht Recruitment verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Recruitment is een proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaat, Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf de juiste mensen aan zich weet te binden en stellen een eventuele heldere wervingsstrategie op. Deze strategie zal gebruikmaken van meerdere (sociale) kanalen.

Bij bedrijven heerst er vaak een gebrek aan tijd, middelen en focus en bovendien kosten achtergrond en referentiechecks tijd. Daarnaast zoeken wij uit of er een competitief voordeel is. Met een lange termijnstrategie levert met het vinden van de juiste kandidaat vaak geld en tijdwinst op.

Goed en betrouwbaar personeel komt vaak voort uit een loyaal netwerk.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel gerust.

 

 

Het bericht Recruitment verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Trainingen https://thefashionbroker.com/training-coaching/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=training-coaching Mon, 22 Oct 2018 15:09:34 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=821 The Fashion Broker helpt met het bedenken en het implementeren van nieuwe werkprocessen en gedragsverandering. Wij brengen uit onze ervaringen kennis over via (1 op...

Read More

Het bericht Trainingen verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
The Fashion Broker helpt met het bedenken en het implementeren van nieuwe werkprocessen en gedragsverandering. Wij brengen uit onze ervaringen kennis over via (1 op 1) trainingen, workshops en masterclasses.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle organisaties klantgericht werken. Dit doen zij door structureel meer te leren over de behoeftes van de klant. Klantgerichte organisaties zijn lerende organisaties.

Wij bieden masterclasses & workshops op het gebied van

 • Sales & Acquisitie
 • Ondernemen
 • Marketing

De workshops zijn op maat gemaakt. Hierdoor is het qua tijd mogelijk om dieper te kunnen ingaan op de behoefte van de desbetreffende klanten of organisaties. Je kunt bijvoorbeeld denken aan hoe om te gaan met belemmerende Gedachten, de Perfect Pitch en of hoe je zo effectief mogelijk een verkoopgesprek voert.

Ook geven wij een masterclass over ondernemen. Welke uitdagingen komen er bij kijken bij een opstart naar een eigen bedrijf en welke basis tools zijn essentieel om tijd en uit eindelijk geld te besparen.

Ook benieuwd naar de (persoonlijke) verandering, aanpak  en/of bewustwording? Wij komen ons graag voorstellen!

 

 

Het bericht Trainingen verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
Als dromen doelen worden! https://thefashionbroker.com/hello-world/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hello-world https://thefashionbroker.com/hello-world/#respond Mon, 06 Aug 2018 08:30:25 +0000 https://thefashionbroker.com/?p=1 12 April 2018, Mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel werd werkelijkheid. Geheel voorbereid en met de twee handelsnamen werden The Fashion Broker en WE...

Read More

Het bericht Als dromen doelen worden! verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
12 April 2018, Mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel werd werkelijkheid.

Geheel voorbereid en met de twee handelsnamen werden The Fashion Broker en WE R REBLZ ingeschreven als een ‘eenmanszaak’. Zo kon ik gebruik maken van alle starters voordelen. Een BV. was bovendien pas gunstig bij een winst van €100.000, dus de keuze was voor mij makkelijk.

Alleen de uitleg bij inschrijving met betrekking tot juiste coderingen voor de belastingdienst, die aangeven waar je bedrijf voorstaat, duurde al twee uur.  Een tip voor alle ondernemers: Alle omschrijvingen moeten in het Nederlands omschreven worden en een ® logo mocht niet op de officiële documentatie.

Mijn de inschrijving begon het ondernemersavontuur. The Fashion Broker was immers alleen nog maar een droom en hoe kon ik dit vertalen naar een bedrijf waarvan ik uiteindelijk mijn vaste lasten kon betalen. Mijn eerste oriëntatiefases met betrekking tot mijn ondernemingsplannen waren gepresenteerd, goedgekeurd en afgerond. De aankomende 6 maanden stonden dan ook in het teken om de plannen af te schrijven, mijn bedrijven op te zetten, zichtbaarheid te creëren en omzet te generen.

The Fashion Broker en WE R REBLZ staan ingeschreven onder KvK nummer 71405690.

Mijn dromen worden doelen.

Tamara van den Heuvel.

Heb jij vragen met betrekking tot jouw dromen en doelen? Mail mij gerust op tamara@thefashionbroker.com en ik maak graag tijd om alles te bespreken!

©TheFashionBroker & ©Nouveaublvck

Het bericht Als dromen doelen worden! verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
https://thefashionbroker.com/hello-world/feed/ 0
TFB & MvdT Collection https://thefashionbroker.com/debedrijfsnaamenmvdtcollection/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=debedrijfsnaamenmvdtcollection https://thefashionbroker.com/debedrijfsnaamenmvdtcollection/#respond Mon, 01 Oct 2018 14:17:10 +0000 http://demo.deliciousthemes.com/patti/?p=24 De Bedrijfsnaam & MvdT Collection De Bedrijfsnaam ‘The Fashion Broker is ontstaan na een telefoongesprek met Marlous van der Toorn van MvdT Collection. Nadat ik...

Read More

Het bericht TFB & MvdT Collection verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
De Bedrijfsnaam & MvdT Collection

De Bedrijfsnaam ‘The Fashion Broker is ontstaan na een telefoongesprek met Marlous van der Toorn van MvdT Collection.

Nadat ik steeds vaker vragen kreeg om te helpen (adviseren) bij het opzetten van nieuwe bedrijfsstrategieën. Belde ik met met Marlous. Tijdens een van onze telefoongesprekken, zei Marlous: Het klinkt alsof je een soort “Modemakelaar” bent, The Fashion Broker was geboren.

Marlous en ik kennen elkaar van de tijd van Object (Bestseller) waar zij naast Sales ook de functie van Visueel Merchandiser vervulde. De showrooms kregen opeens een echte jeans wall en ook de voorraad werd aantrekkelijk gepresenteerd.

Marlous was altijd al heel creatief en ondernemend.

Opeens kreeg zij het idee om haar baan en huis op te zeggen en van haar spaargeld te gaan reizen. Het avontuur werd Bali! Na een paar dagen werd zij in Bali aangesproken of zij mee wilde doen met een sieraden cursus. Van bras maakte zij een oorbel die zij niet veel later verkocht aan iemand die haar bediende op het terras. De serveerster wilde hem graag kopen! En zo is MvdT collecties ontstaan. Puur en vanuit haar hart.

MvdT Collection heeft sinds kort ook  een goud collectie en ligt onder andere bij Wolf & Badger in Londen.

De ‘Fierce collectie’ is haar nieuwste collectie en vertegenwoordigd onder andere vruchtbaarheid en creatieve levenskracht door middel van ringen met een design van een slang. . Een ‘oorijzer’ wat vroeger vrouwen droegen om hun hoeden op hun plaats te houden en een G-ring die zowel als ring  en/of als uitbreiding op de double Bold oorbel gedragen kan worden behoren ook tot deze unieke collectie.


 

Bezoek de website

[/vc_column][/vc_row]

Het bericht TFB & MvdT Collection verscheen eerst op The Fashion Broker.

]]>
https://thefashionbroker.com/debedrijfsnaamenmvdtcollection/feed/ 0