Coaching Traject

Stel jij jezelf de volgende vragen?
Hoe word ik zelfverzekerder tijdens verkoopgesprekken? Heb ik wel de juiste pitch? Hoe kom ik aan goede lange termijn klanten? En hoe word ik (weer) die leuke actieve ondernemer met de juiste mindset?

Dan zijn onze trainingen, masterclasses en 1 op1 coaching trajecten wellicht iets voor je!

Je wordt gecoacht op een warme-directe wijze. We coachen vanuit reflectie en geven direct handvatten om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken. Je gaat je kern nog beter leren kennen. Je gaat beter leren kiezen. Je gaat bewuster worden van je overtuigingen, talenten, patronen en valkuilen.

Daardoor ga jij inzetten wat er voor jou werkt. Je gaat overtuigingen leren kiezen die specifiek voor jou helpend zijn. Je zult minder last gaan hebben van omstandigheden en anderen. Je zult meer invloed gaan ervaren op hoe jij je voelt, op hoe jouw leven verloopt. En je gaat makkelijker om met alles waar je geen invloed op hebt. Het toepassen van de nieuwe methoden zorgen

1 op 1 coaching is het meest effectief als je alle tools kent en snapt. Daarom start je altijd eerst met een training, workshop en/of Masterclass: Sales & Acquisitie of Ondernemen.

Er is een enorm grote vraag naar 1op1 trajecten. De meest effectieve manier is eerst om een workshop of masterclass bij te wonen. Vanuit hier ontstaan actiepunten en hulpvragen. Deze kun je direct na het volgen van zojuist genoemde aanpakken. Na een week is het fijn om een 1:1 coaching traject in te plannen zodat je effectief kan doorpakken.

Je kunt ervoor kiezen om deze alleen of in groepsverband te volgen. Vaak komen er interessante vraagstukken aan bod.

Zodra je een training of Masterclass gevolgd hebt, kom je met voorrang binnen voor een eventueel vervolgtraject 1op1. Dan heb je alsnog de mogelijkheid om diep in te gaan op jouw specifieke situatie en uitdagingen.

Wil je echt alleen 1 op 1? Vermeld dan kort bij je aanmelding wat over jouw situatie en een motivatie waarom je graag 1op1 (dus met een 1op1 Masterclass) wil starten.

Welke vormen bieden wij aan:

Coaching op Maat
In dit traject van persoonlijke coaching gaan we samen voor een volgend level van ontwikkeling en zelfkennis. Door praktisch jouw situaties te bespreken, maak je snel progressie. Je zal zien dat je instaat bent actief te kunnen ondernemen en te kunnen verkopen. Met een nieuwe mindset.

1 op 1 Masterclass
De hele Masterclass voor jou alleen. Je leert hoe je meer aan je bedrijf succesvoller maakt in alle opzichten. Je zal jezelf nieuwe manieren aanleren en dit blijvend gebruiken.

Vip traject
Dit is écht next level. Leef deze materie moeiteloos. Voel het volledige vertrouwen dat wat er ook op je pad komt, jij kan het aan. Boek het VIP Traject en word Master In Sales en/of ondernemen.

De verschillende Vormen van coaching die wij aanbieden:
– Digitaal via Ms Team (o.a. voor rijksoverheden)
– Digitaal via Zoom
– Digitaal via Skype
– Face2face
– Wandel coaching
– Telefonisch

Mocht je meer informatie ontvangen m.b.t. door alle coaching trajecten? Mail of bel ons!